Thursday, 1 September 2011

http://www.cute-smiley.comFool -,-

Hey there , Im here was not OKAY totally not okay :'( hmm mcm mcm jadi hari ney FAKKK ! Aku still boleh sabar , sabar dengan semua ney >,< sabar dengan sikap Teman lelaki (break dah pun) Haha sabar dengan keadaan sekeliling , sabar dengan perangai setiap kawan :') Ini semua dugaan kan kan ? tkpe aku tak kisah kena jaga hati orang tp hati aku bila siapa nak jaga ? Huh Mak aku cakap #tkpe Allah bg dugaan sbb dia sayang kita

Okay aku malas pluss tak larat nk gaduh , Malas sangat tapi semua dah jadi and benda tu jadi mcm semuaa salah aku , #okay kalau korang ada kat tempat aku , korang paham apa aku rasa sekarang :') serba salah semua ada , sakit hati ! Jalan dalam hujan tp tkde sape kesah , mcm orang bodoh lagi ada , mcm rasa dah kena tipu . Hmm hanya Allah Swt tau apa aku rasa sekarang , Arh lantak lah sekarang ney aku rasa aku DOWN gilaa , sangat down !

Apa yg orang tauu semua nak salah kan aku , puii benda nak jadi nak buat mcm mana ? hmm aku redha jea apa yg dah jadi so tkpe lah ok byee

m

love came from HEART ♥


love love love . cinta cinta cinta . okay , BREATH OUT the PAST and BREATH IN the NEWEST . life must keep switch on until god switch off us . love is come from our sincere heart not from forcing :) HAHA . what i talking about ? so , ridicilous ryte . bdw , finally i can forget you from always dreaming about you a.k.a ANGAU ! boo ! jnh loser . tah macam mana aku bule sukaa kau ehh ? pelik pelik . dah laa ' admire ' kau SETAHUN weyh . dengan aku tatau pape pasal kau and aku rse kau ta knai aku pun . bahahahaha . itulah cinta kann . jnh nyh weird sungguh bak kata kawankawan yg disayangi :) tp , sumpa aku pelik ! btui ta tipu . suda sudaa , close account about you NK ! aku pun tau kau dh kpl . i so glad to know itt , serious :) sekarang aku mahu bukak account baru ^^ yeahh my katik ♥ ta sangka dunia nyh sangat sangat KECIK ! semua org yg penah kita kawan MESTI akan ade kaitan . gilaa laa weyh . phurr ==' nmw , i'm just interesting with the way you playing sofball :) its only the starting katik

BUAYA : rindu nak gado dgn kau lagi :)
NK : thankyouu because emerge in my life yaa . friend :)
KATIK : what the ending ? just for FUN :)
      

abang sengal :)

heyyo :) inilah akibat BOSAN melanda . haha . hape aku kesah ? bhahahaha . sumpa muka kau bole tahan tuu lahh adeq msuk dlm blog nie !! aku jeles weyh . tape tape .aku ade kt kau :) *sikit saja laa . ilovee your character bof laa kim beom ! even you xrpt  but you stick for one and romantic also . ituu wajib ade . HAHA , geli akuh . hyung joong plak character kau dlm bof sangat laa sweet ^^ sayang ta semesti yuhh memiliki kan kan ? itulahh character kau :) SARANGHAEKAWAII ♥ !

buddy :)

 kaka terhebat :)

adek pendek , adeq SEWEL , adeq GILAA , adeq sesak , adeq dga  laa , adeq MONSTER ! bhahahahaha . itu lahh ayat si budak  nyh salu cakap . pastuu gelak kuat tacing ! brrrb . HAHA . posto : sorry laa akaq  org tekutuk akaq laa :) budak  hebad nyh player hoky ! hebatt bhaii .  , kala akuh . tape tape , even org ta hebat mcm akaq org bangga tauu :) yelaa org en KAWAII . haha . bdw , akaq emg tehebat laa . akaq this year hope akak bule happy2 kann adeq oke ! . tlg bg support yg mantap ehh ? bukan mendap :) slain dari kakak plus kawankawan org , org perlu en adek gak kt jail tuhh . haha . * jiwang bhaii ! akaq  gemok jgn amik hati if org ckp adeq xnk kawan akak akaq ituu laa , ini lah tauu . saje nk melawak ^^ the most important is the words that start with C doesn't exist in our dictionary tau tau ! akaq MONSTER . org bagi balekk . iloveyouu , imissyouu , ineedyouu alwayss  * postopostopostopostoposto : nak gtau depan depan ta branii ! HAHA