Thursday, 1 September 2011

http://www.cute-smiley.comFool -,-

Hey there , Im here was not OKAY totally not okay :'( hmm mcm mcm jadi hari ney FAKKK ! Aku still boleh sabar , sabar dengan semua ney >,< sabar dengan sikap Teman lelaki (break dah pun) Haha sabar dengan keadaan sekeliling , sabar dengan perangai setiap kawan :') Ini semua dugaan kan kan ? tkpe aku tak kisah kena jaga hati orang tp hati aku bila siapa nak jaga ? Huh Mak aku cakap #tkpe Allah bg dugaan sbb dia sayang kita

Okay aku malas pluss tak larat nk gaduh , Malas sangat tapi semua dah jadi and benda tu jadi mcm semuaa salah aku , #okay kalau korang ada kat tempat aku , korang paham apa aku rasa sekarang :') serba salah semua ada , sakit hati ! Jalan dalam hujan tp tkde sape kesah , mcm orang bodoh lagi ada , mcm rasa dah kena tipu . Hmm hanya Allah Swt tau apa aku rasa sekarang , Arh lantak lah sekarang ney aku rasa aku DOWN gilaa , sangat down !

Apa yg orang tauu semua nak salah kan aku , puii benda nak jadi nak buat mcm mana ? hmm aku redha jea apa yg dah jadi so tkpe lah ok byee

m

love came from HEART ♥


love love love . cinta cinta cinta . okay , BREATH OUT the PAST and BREATH IN the NEWEST . life must keep switch on until god switch off us . love is come from our sincere heart not from forcing :) HAHA . what i talking about ? so , ridicilous ryte . bdw , finally i can forget you from always dreaming about you a.k.a ANGAU ! boo ! jnh loser . tah macam mana aku bule sukaa kau ehh ? pelik pelik . dah laa ' admire ' kau SETAHUN weyh . dengan aku tatau pape pasal kau and aku rse kau ta knai aku pun . bahahahaha . itulah cinta kann . jnh nyh weird sungguh bak kata kawankawan yg disayangi :) tp , sumpa aku pelik ! btui ta tipu . suda sudaa , close account about you NK ! aku pun tau kau dh kpl . i so glad to know itt , serious :) sekarang aku mahu bukak account baru ^^ yeahh my katik ♥ ta sangka dunia nyh sangat sangat KECIK ! semua org yg penah kita kawan MESTI akan ade kaitan . gilaa laa weyh . phurr ==' nmw , i'm just interesting with the way you playing sofball :) its only the starting katik

BUAYA : rindu nak gado dgn kau lagi :)
NK : thankyouu because emerge in my life yaa . friend :)
KATIK : what the ending ? just for FUN :)
      

abang sengal :)

heyyo :) inilah akibat BOSAN melanda . haha . hape aku kesah ? bhahahaha . sumpa muka kau bole tahan tuu lahh adeq msuk dlm blog nie !! aku jeles weyh . tape tape .aku ade kt kau :) *sikit saja laa . ilovee your character bof laa kim beom ! even you xrpt  but you stick for one and romantic also . ituu wajib ade . HAHA , geli akuh . hyung joong plak character kau dlm bof sangat laa sweet ^^ sayang ta semesti yuhh memiliki kan kan ? itulahh character kau :) SARANGHAEKAWAII ♥ !

buddy :)

 kaka terhebat :)

adek pendek , adeq SEWEL , adeq GILAA , adeq sesak , adeq dga  laa , adeq MONSTER ! bhahahahaha . itu lahh ayat si budak  nyh salu cakap . pastuu gelak kuat tacing ! brrrb . HAHA . posto : sorry laa akaq  org tekutuk akaq laa :) budak  hebad nyh player hoky ! hebatt bhaii .  , kala akuh . tape tape , even org ta hebat mcm akaq org bangga tauu :) yelaa org en KAWAII . haha . bdw , akaq emg tehebat laa . akaq this year hope akak bule happy2 kann adeq oke ! . tlg bg support yg mantap ehh ? bukan mendap :) slain dari kakak plus kawankawan org , org perlu en adek gak kt jail tuhh . haha . * jiwang bhaii ! akaq  gemok jgn amik hati if org ckp adeq xnk kawan akak akaq ituu laa , ini lah tauu . saje nk melawak ^^ the most important is the words that start with C doesn't exist in our dictionary tau tau ! akaq MONSTER . org bagi balekk . iloveyouu , imissyouu , ineedyouu alwayss  * postopostopostopostoposto : nak gtau depan depan ta branii ! HAHA 

Wednesday, 31 August 2011

pelik dgn kaw !

myebok +buad org jeles + admire ? ,, akuu taw lahh admire dye , xpyh smpai na like sume bnde yg ade dlm facebook dye lahh !!!
if, akuu nie da bpunye ponn ,jgn lahh buad aku jeles , akuu sgaje jea ckp kat kaw yg akuu nie xade ape2 hbgn dgn dy !
so ko amek ksempatn amek pluang nie na jeles kann akuu lahh kann ??? stop it??ilove she like i love altogether in my life lahh <3
kaw tlis dlm blog kaw psl dye , pike akuu xbce ke wey ! akuu bce lahh ,, !!! 
okehh !! skrg nie akuu xbole nak ckp pape lahh kann +na hlg ponn xbule ! sbb nyer aku da brpunye ! 
so ,kaw take care lahh kaka admire kaw tuhh okeh !
tke care smpai lebam !!! 

* spe yg bce blog nie < lu pikir lahh sndiri > *
*iloveyoufuckidingsomuch <3 *
sory,kalau kaw trase *

penad beraye !


heyheyhey..wecme my blog ! haha .. da lme xupload blog , rindu plak kann ! < glk besa pulak dahh ... >   :p 
emm , na tau tk, satu hari penad brjln pegy braye ruma org , kenyang +rse na mnth . mmg confem lps nie berat badan naek lahh kann ,, hahaha ..
first raye xbes lnsung lahh , actualy plik lahh npe pagy2 rye rmai yg off fonn ?? ,,hmm ,, tk tau lahh na ckp ape la kann :)
lps je smyg rye tros brtolak blek kmpong mlake pulk .. mmg penad la kann ,, jln pnye lahh sesak ,,  hmm,, pstukn da smpai kat KL aku rse lpa lahh pulk :
aku : mak ,akak da lpa lahh ??
mak : kamu nie xmkn ke pagy tadi ?
aku :da makn da ,tpie rse lpa lagy lahh :)


then mk aku ponn brenti kat phentian sungai buloh ?? ,, korg tau x ? TUTUP  , mmg bngang lahh kdai tutup ..yg ade mamak2 yg bertengek kat tepi tandas , apepuntakbole ! 


mak : sory , kedai tutup !
aku : hmmm,,lpa,lpa,lpa
ayah :xpe lahh kunk kite pegy mkn kat RESTORAN JEJANTAS !
aku : yehhh !!!!! sayang abah <3
adeq : hisss !!! mkn jea tau , ptot GEMOK ! 
aku : diam lahh ! kmu jeles kann !


hahaha:) ,, actualy aku xlahh gmok ponn ,, hmm,, lps mkn ,, time da smpai pnye lahh rmai kat KFC tuhh ?? ,, 
xde plihan sbb favourite ayh aku kann ,,, ikut je lahh ,, lps mkn smbung brtolk blek ,, aku smpai ponn daa pkol 7.00 P.M  ,,,